السبت، 7 يناير 2017

خبز البرقر | BREAD BUN






المقادير

1 ملعقة كبيره زبده
1ملعقه كبيره دقيق اللوز
1 ملعقة كبيره دقيق جوز الهند
1 بيضة 
1/8 ملعقة صغيره باكنج باودر
1 ملعقة كبيره حليب سائل
رشة سمسم للتزيين

الطريقة 
تخلط جميع المكونات جيدا 
ماعدا السمسم
وتصب في قالب صغير مدهون
ويرش السمسم
ثم تدخل فرن مسبق التسخين 
لمده 15_10 دقيقة
حتى تنضج وعندها خروجها تترك لتبرد ثم تزال من الاطراف وتخرج
وتحشى بالحشوة التي تفضلونها

3 صافي كارب في هذه القطعة

INGREDIENTS:

1 tablespoon unsalted butter, melted
1 large egg
1 tbsp low fat milk
1 tbsp almond flour, lightly packed
1 tbsp coconut flour, lightly packed
1/8 teaspoon baking powder
1/2 tsp white sesame seeds (optional)

DIRECTIONS:

1. Preheat oven to 350F.  In a small bowl, combine all of the ingredients except sesame seeds. Stir with a small whisk until thoroughly combined and smooth.

2. Lightly grease a 4 inch ramekin. Pour batter into ramekin. If surface is uneven, smooth with a spatula. Sprinkle sesame seeds across surface.

3. Bake for 15-20 minutes, or until surface of the bread springs back when touched rather than sinking in. Mine was done at around 17-18 minutes. Let bread cool slightly. Use a spatula to loosen the bread from the sides of the ramekin. Slice bread bun in half and fill with ingredients of your choice.
3 net carb 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق